Max Dost

Management Consultant Data, Finance, Risk en Compliance

Mijn naam is Max Dost en ik ben Management Consultant en projectmanager bij Valid8 op het gebied van Data, Finance & Risk en Compliance.

Mijn studieachtergrond is gelegen in de Technische Bedrijfskunde en Accountancy. Deze combinatie is ook representatief voor mijn interesses; het operationaliseren van beleid en wetgeving tot praktische oplossingen op het gebied van Compliance, Risk en Finance. Maar daar stopt het niet. De uitdaging zit hem voor mij in het gestructureerd implementeren van plannen en daadwerkelijk realiseren van baten. Ik haal er dan ook veel energie uit om een project gedurende de gehele levensloop aan te sturen; van initiatie tot oplevering.

Gedurende de periode waarin ik als consultant actief ben heb ik gewerkt aan verschillende vraagstukken, waaronder:

  • Sturing geven aan het CDD team van een organisatie, wat zich onder meer liet vertalen naar het aanbrengen van prioriteiten- en structureren van de werkvoorraad van het team. Ook werd er ondersteuning geboden aan de implementatie van projecten, zoals het opzetten van transaction monitoring en zorg dragen voor de uitvoering van beleidsstukken.
  • Interpreteren van het beleid van toezichthouders en het implementeren van interne beheersmaatregelen bij de organisatie, om aan dit beleid te voldoen.
  • Beschrijven en vastleggen van de processen binnen een organisatie, evenals het optimaliseren van deze processen op het gebied van risicoafdekking en uitvoering van interne beheersmaatregelen.
  • Uitvoeren van diverse audits op de financiĆ«le verslaglegging en Interne Controleomgeving van organisaties, waaronder pensioenfondsen, investeringsmaatschappijen en productiebedrijven.

Valid8 is voor mij...

Het ondersteunen van onze klanten in de groei naar een hoger niveau van compliance en procesefficiƫntie, evenals in teamverband prestaties neerzetten waar we trots op mogen zijn!

Max Dost
Management Consultant Data, Finance, Risk en Compliance

Onze klanten