Operationele verbeteringen

Wij maken ingewikkelde zaken eenvoudig, zonder het probleem te onderschatten. Wij erkennen en herkennen de complexiteit en delen dit op in kleinere oplosbare problemen. Op deze manier helpen wij organisaties sneller tastbare financiële en operationele resultaten te boeken. En omdat er sneller kleine successen geboekt worden, neemt de motivatie van de medewerkers nog verder toe om ook de volgende
problemen aan te pakken. Dit is het begin van continue verbetering.


Onze analyse vindt plaats vanuit verschillende invalshoeken: de eindklant, de medewerkers, de opdrachtgever en de maatschappij. Het belang van deze verschillende stakeholders staat centraal gedurende de uitvoering van het project. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de doorgevoerde verbetering gedragen wordt, en daarmee onderdeel wordt van de ‘reguliere operatie’.


Voorbeelden van operationele verbeteringen zijn: het efficiënter maken en automatiseren van processen, het verlagen van kosten, en het verbeteren van de organisatie inrichting. Wij kijken naar de combinatie van processen, mensen, technologie en data.

Overige diensten
Valid8 Consulting helpt grote (financiële) dienstverleners met het verbeteren van haar bedrijfsvoering en het voldoen aan wet- en regelgeving.